Premie- en subsidiescan

ControlFit no cure no pay UWV premie en subsidie scan
Een dochterbedrijf van benVitaal, te weten Controlfit BV voert voor bedrijven onderzoeken uit waarmee je als bedrijf veel geld kunt besparen. Je kunt hierbij denken aan het controleren van premies en afdrachten waar de basis gegevens door UWV worden bepaald. Bij veel bedrijven zijn de uitgangspunten echter niet optimaal en soms zelfs ronduit foutief vermeld.

Premiekortingen
Bij veel bedrijven blijken premiekortingen nooit in mindering te zijn gebracht op de loonheffing aangiftes. Dit komt mede door het bestaan van enkele onbekende premiekortingen waar bijna niemand iets van afweet. ControlFit heeft een effectieve controlemethodiek ontwikkeld om uit te vinden welke premiekortingen onterecht niet zijn toegepast. Dit betreft nieuwe medewerkers die je in de afgelopen 5 jaar hebt aangenomen waarvoor het UWV een subsidie (in de vorm van een premiekorting) aan jullie had kunnen betalen. Het goede nieuws is dat deze subsidies nog steeds te verzilveren zijn.

WGA/ZW lasten
Aan het einde van het jaar ontvang je van de belastingdienst de beschikking Werkhervattingskas voor het daaropvolgende jaar (Whk-beschikking). Vaak is deze niet correct, hetgeen grote financiële gevolgen voor je heeft. Het is dus belangrijk dat deze goed gecontroleerd wordt. Dit controleren is specialistisch werk dat wij graag kosteloos op basis van no cure no pay voor je uitvoeren.
Als de beschikking niet correct is, heb je de mogelijkheid om binnen 6 weken na dagtekening van de beschikking  een  bezwaarschrift in te dienen bij de Belastingdienst. Ben je te laat, dan neemt de Belastingdienst je bezwaar niet meer in behandeling. Zorg daarom voor een tijdige aanlevering van de beschikking zodat we tijdig je bezwaar in kunnen dienen.

No cure no pay
Omdat de Nederlandse wet- en regelgeving complex is en de tijd ontbreekt om een goed en gedegen onderzoek te doen, kunnen wij dit voor je organisatie doen middels een scan. Dit doen wij op basis van No Cure No Pay. Dat wil zeggen vinden wij geen premiekortingen, subsidies of fouten die je geld opleveren, dan brengen wij ook niets in rekening.
Zorgen wij voor een besparing of teruggave voor je, dan vragen we een fee van 25% van het totaal aan premiekortingen/subsidies voor onze tijdsinvestering.

Heeft u interesse klik dan hier