Gewichtsconsulten

Waarom coaching?

Je gezondheid is je belangrijkste bezit. Vitaliteit en leefstijl zijn twee onderdelen die veel invloed hebben op jouw gezondheid. Voeding is een groot onderdeel van leefstijl. Tegenwoordig is veel te vinden op internet, in boeken en in de media over voeding dat het niet zo gek is dat je het even niet meer weet. Maar wat is nu gezond en wat niet?

Of misschien heb je zelf al plannen gemaakt om je voeding te verbeteren door bijvoorbeeld minder te gaan snoepen en meer fruit te eten. Onze Controlfit coaches helpen jou om een persoonlijk plan te maken wat ervoor zorgt dat deze plannen ook daadwerkelijk gaan lukken. Daarnaast helpt dit plan om ervoor te zorgen dat de verandering niet tijdelijk is maar landurig is vol te houden. Zo creëer je uiteindelijk een duurzame en gezonde leefstijl.

Klantervaring: "Ik heb het traject als een zeer zinvolle activiteit in mijn leven ervaren en doe er nog steeds mijn voordeel mee."

 

Wat kun je verwachten?

Een coachingstraject begint altijd met een intakegesprek. Hierin geef je aan wat je graag anders zou willen zien in jouw voeding. Misschien weet je dat nog niet. Dit is niet erg, samen met de coach kun je ook op onderzoek naar wat een geschikt en haalbaar doel voor je is. Vervolgens wordt een persoonlijk plan van aanpak opgesteld. Jij bent trouwens wel altijd de expert in deze gesprekken, jij bent immers de persoon die het beste weet wat bij je past!

In de vervolggesprekken wordt het plan van aanpak geëvalueerd. Is het je gelukt om het plan te volgen? Zijn er al kleine resultaten merkbaar? Waar loop je tegenaan? En wat vind je nog moelijk? Eventueel kunnen de doelen worden aangepast als deze toch niet haalbaar blijven te zijn of juist al zijn behaald.

Gedurende de verschillende gesprekken zal de coach je handvatten bieden om je te helpen naar een gezonder voedingspatroon. Concrete tips en tricks gaan jou helpen bij de doelen die jij voor jezelf hebt gesteld.

 

Kosten

Iedereen heeft een andere en daardoor ook persoonlijke aanpak nodig. Onze pakketten zijn afgestemd op diverse behoeftes. Wil je eerst kennismaken met coaching of heb je een korte termijn doelstelling dan adviseren wij het light pakket. Wil je consequenter aan de slag gaan met je voeding, kies dan voor het standaard of intentieve pakket. je start altijd met een gratis intake van 30 minuten waarbij je samen met je coach besluit wat het beste bij jou past. Eventueel is het ook mogelijk om een pakket op maakt te laten samenstellen. Neem hiervoor contact met ons op.
 

Pakket Inhoud Prijs*
Light

1 intake a 60 minuten
2 vervolggesprekken a 30 minuten

€ 199,-
Standaard 1 intake a 60 minuten
4 vervolggesprekken a 30 minuten
€ 274,-
Intensief 1 intake a 60 minuten
6 vervolggesprekken a 30 minuten
€ 349,-


* Vaak kan vanuit de verzekering (een deel) van de kosten vergoed worden. Wil je weten hoe dit voor jou zit? Neem dan een kijkje op de website van de BGN. Hier vind je onder het kopje vergoedingen de verschillende zorgverzekeraars en hun vergoedingen.